Уважаеми клиенти, уведомяваме ви, че този сайт е в процес на спиране, моля използвайте новия ни сайт tashev-galving.com. Приятно пазаруване!
Марки
  •  
  • търсене

Рекламна тарифа на Ташев-Галвинг ООД

в сила от 01.03.2012г.

За всяка от банер позициите са представени по няколко цени - според различна наситеност на показване на рекламата. Наситеността показва какъв процент ориентиръвочно от общия брой посещения и презареждания ще бъде показвана рекламата на рекламодателя.

Малък банер

Малък Банер 165 х 120 пиксела с възможност за текстов линк към страницата на Клиента или към друго място, посочено от него. Малкият банер се показва на начална страница, последна продуктова категория и отворен продукт.

Голям банер

Голям Банер 1200 х 300 пиксела с възможност за текстов линк към страницата на Клиента или към друго място, посочено от него. Големият банер се показва на начална страница.

Съдържание и качествен контрол

Графичното съдържание се изработва от изпълнителя. А ако се изработва от рекламодателя подлежи на качествен контрол от фирма Ташев Галвинг ООД.

Всички рекламодатели носят отговорност за съдържанието и истинността на рекламите си.

В интерес на клиентите си, фирма Ташев Галвинг си запазва правото да отказва излъчване на реклами, които счита че биха попречили на нормалното полване на сайта от страна на клиентите или на нормалното извършване на бизнеса си.

Отстъпки

Рекламодатели, които авансират 6 месечна реклама, получават 10% остъпка.

Рекламодатели, които авансират 12 месечна реклама, получават 20% отстъпка.

Безплатна доставка за цялата страна

За поръчки над 50 лева.

При поръчка он-лайн.
Без някои тежки и извънгабаритни
артикули

Методи за разплащане

Поддържаме следните методи за разплащане при поръчки от електронния магазин:

  • На място в магазините ни
  • По банков път
  • Плащане при доставка (наложен платеж)
  • ePay.bg (карти на Борика)
  • PayPal

плащане и доставка
общи условия на ползване

За Ташев Галвинг ООД

ТАШЕВ-ГАЛВИНГ е търговска фирма, основана през 1994г. Основната дейност на фирмата е търговия със строителни материали, метали, дребна железария, електро-инструменти, ръчни инструменти, крепежни елементи, В и К и др.
научете повече за нас

Социални мрежи


интернет магазин от creativedesign.bg