Уважаеми клиенти, уведомяваме ви, че този сайт е в процес на спиране, моля използвайте новия ни сайт tashev-galving.com. Приятно пазаруване!
Марки
  •  
  • търсене

EN ISO 9001:2008

13.01.2012 г.

Фирма „Ташев-Галвинг” ООД официално получи сертификат от Moody International по стандарта ISO 9001:2008 за успешно внедрена и прилагана система за управление на качеството (СУК) съгласно изискванията на EN ISO 9001:2008. Това се случи, след като фирмата успешно премина през сертификационен одит в края на м. Август 2011 г. и доказа готовността си ефикасно да поддържа внедрената система за управление на качеството според стандарта.

Стандартът ISO 9001:2008 представлява набор от изисквания за регламентиране на правила, които управляват дейността на организацията в аспекта качество. Наличието на работеща Система за управление на качеството (СУК) осигурява единство в организацията по отношение на целите, усъвършенстване на съществуващите процеси, мотивация и отдаденост на всички служители и задълбочено познаване на изискванията на клиентите. Това става възможно чрез спазване на редица изисквания на СУК, документирани в множество процедури като: Процеси, свързани с клиенти; Процеси, свързано с доставчици; Превантивни действия и подобрения; Коригиращи действия и подобрения; Управление на човешки ресурси и т.н.

Следването на изискванията на ISO 9001:2008 и внедряването на Система за управление на качеството осигурява способността на фирма „Ташев-Галвинг” ООД да предоставя продукт и услуга с едно и също постоянно качество, в съответствие с изискванията на нейните клиенти и приложимите разпоредби на националното законодателство.

Безплатна доставка за цялата страна

За поръчки над 50 лева.

При поръчка он-лайн.
Без някои тежки и извънгабаритни
артикули

Методи за разплащане

Поддържаме следните методи за разплащане при поръчки от електронния магазин:

  • На място в магазините ни
  • По банков път
  • Плащане при доставка (наложен платеж)
  • ePay.bg (карти на Борика)
  • PayPal

плащане и доставка
общи условия на ползване

За Ташев Галвинг ООД

ТАШЕВ-ГАЛВИНГ е търговска фирма, основана през 1994г. Основната дейност на фирмата е търговия със строителни материали, метали, дребна железария, електро-инструменти, ръчни инструменти, крепежни елементи, В и К и др.
научете повече за нас

Социални мрежи


интернет магазин от creativedesign.bg