Уважаеми клиенти, уведомяваме ви, че този сайт е в процес на спиране, моля използвайте новия ни сайт tashev-galving.com. Приятно пазаруване!
Марки
  •  
  • търсене

Актуално към 2020-05-26 08:54:58

Байц за дърво водоразтворим 2.5 л, палисандър Belinka Tophybrid №24

Цвят: палисандър

69.30 лв/бр (с ДДС)
- +
добави в кошницата запитване
Наличност: 4 бр (София:4,Ямбол:0)
Код на артикул: 006 DKS3308
Код на производител: DB-47985103
BarCode: 3838968851030
Марка: Belinka
Статус: на склад

Разфасовка (л): 2.50 л
Време на съхнене (ч): 4-6 ч

Описание на продукта

Tophybrid е байц, който се използва за покритие на всички видове дървесина на открито и закрито. Хибридният състав на свързващото вещество и на другите висококачествени съставки осигуряват дълбокото проникване на байца в дървото и правят защитното фолио UV-устойчиво, водоотблъскващо и паропропускливо. Високата устойчивост на атмосферните и на другите външни въздействия на околната среда поддържа дългосрочната устойчивост на защитното фолио на дървесината. Когато полагате покритието, на естествената структура на дървесината остава видима. Нанасяне: 2 слоя за приложение на закрито (във влажни помещения, нанесете най-напред 1 слой Impregnant ), 2-3 слоя за приложение на открито (нанесете най-напред 1 слой Impregnant; безцветният Tophybrid (no. 12) не е подходящ като самостоятелно покритие за приложение на открито). Разход: 1 литър Tophybrid покрива 15-25 м2 дървесина в един слой, в зависимост от вида на дървесината, хигроскопичността на субстрата и метода на полагане. Съхнене: При нормални атмосферни условия, времето на съхнене между отделните слоеве трябва да бъде от 4 до 6 часа
 

Безплатна доставка за цялата страна

За поръчки над 50 лева.

При поръчка он-лайн.
Без някои тежки и извънгабаритни
артикули

Методи за разплащане

Поддържаме следните методи за разплащане при поръчки от електронния магазин:

  • На място в магазините ни
  • По банков път
  • Плащане при доставка (наложен платеж)
  • ePay.bg (карти на Борика)
  • PayPal

плащане и доставка
общи условия на ползване

За Ташев Галвинг ООД

ТАШЕВ-ГАЛВИНГ е търговска фирма, основана през 1994г. Основната дейност на фирмата е търговия със строителни материали, метали, дребна железария, електро-инструменти, ръчни инструменти, крепежни елементи, В и К и др.
научете повече за нас

Социални мрежи


интернет магазин от creativedesign.bg